Extra Time lovend over Tolu bij Genk in de Jupiler Pro League

Extra Time lovend over Tolu bij Genk: “Fink maakt hem superbelangrijk”

Vandaag om 16:31

De Extra Time-tafel was vol lof over Tolu Arokodare. De spits van KRC Genk gaat alleen aan de leiding als topschutter van de Jupiler Pro League met zeven doelpunten. Filip Joos, Hendrik van Crombrugge en Hein Vanhaezebrouck uiten zich lovend over de spits.

Joos legt uit wat er volgens hem is gebeurd met Tolu bij Genk. “Coach Thorsten Fink is begonnen met Tolu superbelangrijk te maken en hem op te hemelen”, citeert Sporza Joos over Arokodare.

Van Crombrugge, de ploegmaat van Arokodare, is het eens met Joos over Arokodare bij Genk. “Hij heeft fysiek en in het spel veel stappen gezet. Dat is ook een pluim voor onze technische staf, die heel hard met hem gewerkt heeft”, aldus Van Crombrugge.

Vanhaezebrouck zag Tolu een bijna-assist afleveren aan Christopher Bonsu Baah in de derby tegen STVV. “Een fantastische bal. Als De Bruyne deze bal speelt, dan zeg je "wauw" en laat je het 10 keer zien”, besluit Vanhaezebrouck.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.