Gazzetta over Club Brugge voor de match tegen AC Milan

Gazzetta over Club Brugge: ‘Is weinig bekend, Belgische competitie een niche’

Vandaag om 11:02
Laatste update: om 11:43

La Gazzetta dello Sport blikt vooruit op de confrontatie tussen AC Milan en Club Brugge in de Champions League. De twee ploegen nemen het tegen elkaar op in de derde ronde van de comeptitiefase.

Gazzetta zegt het volgende over Club Brugge. ‘Club Brugge worstelt in de Jupiler Pro League, maar maakt indruk in de Champions League. De sleutel van Club Brugge ligt op het middenveld bij Raphael Onyedika en Hans Vanaken’, deelt de roze krant.

Gazzetta geeft verder aan dat er weinig bekend is over de huidige selectie van Club Brugge onder leiding van hoofdtrainer Nicky Hayen. ‘Er is weinig bekend over het huidige team van Club Brugge omdat de Belgische competitie een niche is.’

De krant zag Club Brugge zelf met een uitgave van La Gazzetta komen. ‘Brugge gaf journalisten een zelfgeproduceerde krant weg genaamd "La Gazzetta di Bruges" (letterlijk). Het papier is niet roze, maar... dat is oké’, besluit de Italiaanse nieuwsbron.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.