Club Brugge-doel Verhaeghe uitgelegd tegen AC Milan in Champions League

Doel Verhaeghe uitgelegd tegen AC Milan: “Club Brugge meer op de kaart zetten”

Vandaag om 07:17

Club Brugge neemt het in de derde speelronde van de competitiefase van de Champions League op tegen AC Milan. Niels Poissonnier, de chef-voetbal van Het Laatste Nieuws, legt uit wat volgens hem het doel is van voorzitter Bart Verhaeghe met Club Brugge in Milaan.

Poissonnier geeft aan dat Verhaeghe met Club Brugge niet afgereisd is als toerist. “Bart Verhaeghe is met andere woorden niet naar de modestad afgereisd om er de 'Duomo di Milano' te komen bezoeken. Noch het Laatste Avondmaal van Da Vinci. Club Brugge nog meer op de kaart van Europa zetten, met aanvallend en verzorgd voetbal, en met een stunt van formaat, dát is het doel”, deelt Poissonnier via Het Laatste Nieuws.

Poissonnier geeft aan dat Verhaeghe en Club Brugge zich bewust zijn van de uitdaging die wacht in de Champions League tegen AC Milan. “Verhaeghe wil zíjn San Siro-exploot. Van het hedendaagse Club, bovenop dat van wijlen Antoine Vanhove. Ook al is hij zich bewust van de sterkte van Milan. Rafael Leão, Pulisic, Morata, Chukwueze... We hebben de voorbije jaren al bewezen dat we grote ploegen pijn kunnen doen”, besluit Poissonnier.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.