Thibaut Courtois terug bij Real Madrid

Courtois terug onder de lat: "Ik doe gewoon mijn job, sta er om ballen tegen te houden"

21 oktober om 20:08

Nadat Thibaut Courtois drie weken op rij niet in actie kwam voor Real Madrid. Kreeg de doelman zijn eerste minuten weer voor De Koninklijke in de wedstrijd tegen Celta de Vigo.

De doelman was direct belangrijk met een cruciale redding in de wedstrijd tegen Celta. "Ik doe gewoon mijn job. Ik sta er om ballen tegen te houden", noteert Het Laatste Nieuws uit de mond van de doelman.

Het wil nog niet helemaal draaien bij Real Madrid. Zo werd er in de Champions League verloren van LOSC Lille. "We moeten nog wat zoeken naar de automatismen. Met Carvajal en Alaba missen we ook twee belangrijke spelers. Ik geloof dat alles goedkomt met ons, want het is absoluut niet zo erg als het lijkt."

Omdat Courtois weer fit is, moet Andriy Lunin weer genoegen nemen met een plaats op de bank. "Die concurrentiestrijd zorgt ervoor dat ik beter word. Hij is een geweldige keeper en ik weet zeker dat hij ons zal blijven helpen."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.