Van DIjk met Liverpool in gesprek over contractverlenging

Van Dijk geeft Liverpool hoop met nieuws over toekomstplannen

Vandaag om 17:31

Virgil van Dijk is met Liverpool in gesprek over een contractverlenging. Dat heeft de verdediger bevestigd in gesprek met The Athletic. De huidige verbintenis van Van Dijk loopt door tot medio 2025. 

Vanwege zijn aflopende contract gaat het de laatste weken in Engeland geregeld over Van Dijk en dienst toekomst. Ook een eventueel vertrek van de Nederlander is de revue gepasseerd. "Ik kan vertellen dat er momenteel onderhandelingen gevoerd worden", vertelt de Oranje-international aan The Athletic, dat weet dat sportief directeur Richard Hughes namens Liverpool praat met Van Dijk.

"Maar ik weet het niet, we zullen zien wat er in de toekomst gebeurt", vervolgt Van Dijk. "Mijn volledige focus ligt bij Liverpool. Ik wil wedstrijden winnen, en niets anders. Wat de toekomst brengt, weet ik niet. Ik kan alleen maar zeggen dat de gesprekken begonnen zijn, en dat we wel zullen zien hoe het loopt."

De inmiddels 33-jarige verdediger is dit seizoen ook weer een belangrijke pion bij Liverpool. "Ik voel me goed. Fysiek en mentaal. Ik heb het erg naar mijn zin. Als het tijd is om een knoop door te hakken over mijn toekomst, denk ik dat jullie (de media, red.) het wel oppikken."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.