Vandenbempt over Onyedika bij Club Brugge tegen KVC Westerlo

Vandenbempt over Onyedika (Club Brugge): “Besmet met Skov Olsen-virus”

Vandaag om 13:13
Laatste update: om 13:18

Peter Vandenbempt zag Club Brugge aan puntenverlies ontspannen tegen KVC Westerlo. Blauw-Zwart wist op bezoek bij Westerlo met 1-2 te winnen en stond met flink wat jonge Belgen aan de start. Vandenbempt noemt Raphael Onyedika een probleem bij Club Brugge.

Vandenbempt noemt de Belgische jonkies niet het probleem van Club Brugge in de wedstrijd tegen Westerlo. “Zij waren ook niet noodzakelijk het probleem, wel Raphael Onyedika die blijkbaar besmet is geraakt met het Skov Olsen-virus. "Ik kies mijn wedstrijden wel uit, 't Kuipje is me toch wat te klein, doe mij maar morgen San Siro in Milaan..."”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt noemt Onyedika een van de allerbeste voetballers uit de Jupiler Pro League. De analist haalt aan dat Onyedika zich ook in de Champions League getoond heeft. “En eergisteren stapelde hij de balverliezen op. Dat vind ik toch een onprofessionele attitude”, aldus Vandenbempt.

Volgens Vandenbempt vergat Westerlo de fouten van Club Brugge af te straffen. “Maar goed, Westerlo was zo vriendelijk - zo kennen we de Kempenaars toch - om al die cadeaus niet uit te pakken en er zelf nog een paar uit te delen en daardoor kan Club Brugge in alle gemoedsrust gaan voetballen in Milaan”, besluit Vandenbempt.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.