Bijzonder: L'Equipe selecteert Beerschot-verdediger Mbe Soh

Bijzonder: L'Equipe selecteert Beerschot-verdediger Mbe Soh in 'Elftal v/d week'

Vandaag om 10:19

Winnen tegen RSC Anderlecht, het blijft voor weerklank zorgen, zelfs buiten de landsgrenzen! Loïc Junior Mbe Soh kan er nu ook over meespreken. De mandekker van K. Beerschot V.A. zorgde afgelopen vrijdag mee voor een stunt (2-1) en prijkt plots in het 'Elftal van de week' van ... L'Equipe.

De toonaangevende Franse krant stelt elke week een beste elftal op van Franse voetballers. Voor mannen als Bradley Barcola (PSG), Lucas Digne (Aston Villa) en Antoine Griezmann (Atlético Madrid) is het haast wekelijkse kost om die eer te beurt te vallen. In het geval van Mbe Soh is dat toch even andere koek. De Beerschot-verdediger verkeert na dit weekend in uitstekend gezelschap.

Mbe Soh was er mede verantwoordelijk voor dat Anderlecht vorige vrijdag slechts één keer kon scoren op het Kiel. Al wrongen de bezoekers ook eigenhandig enkele kansen de nek om. Marwan Al-Sahafi deed de rest. Voor Mbe Soh is het in elk geval een leuke opsteker. De 23-jarige Franse Kameroener genoot zijn opleiding bij PSG en was tot de U19 Franse jeugdinternational. In augustus stapte hij van Nottingham Forest over naar Beerschot.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.