Kasanwirjo nog niet verzekerd van basisplaats bij Rangers

Clement laat huurling links liggen bij Rangers: "Ik begrijp zijn keuzes"

21 oktober om 22:20

Neraysho Kasanwirjo vindt zijn tijdelijke overstap naar Rangers 'niet zo opvallend'. De verdediger verliet Feyenoord aan het einde van de transferzomer op huurbasis en maakt het nu goed in Schotland, waar Philippe Clement zijn trainer is.

In gesprek met Voetbal International wordt Kasanwirjo gevraagd naar zijn move naar Rangers. Voor sommigen kwam die huurtransfer als een verrassing. "Ik vind het niet zo’n opvallende stap, hoor", zo stelt de verdediger, die nog niet verzekerd is van een basisplaats op Ibrox. "Ik wil altijd meer spelen, maar ik heb goede gesprekken met de trainer (Philippe Clement, red.) en ik begrijp zijn keuzes."

"Hij praat veel met me en we begrijpen elkaar", gaat Kasanwirjo verder over Clement. "Ik doe gewoon mijn best, train hard en als ik erin kom, moet ik alles geven. Deze trainer is heel direct en zegt waar het op staat. Dat heb ik nodig. Hij is heel duidelijk in de communicatie en weet precies hoe hij met verschillende type spelers moet omgaan. Ik denk dat dat belangrijk is als trainer."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.