RSCA Futures, eerste zege ook eerste nederlaag voor RWDM

Stunt RSCA Futures, eerste zege betekent ook eerste nederlaag voor RWDM

Vandaag om 15:46

De RSCA Futures hebben in eigen huis met 2-1 gewonnen van RWDM. Het werd voor de beloften van RSC Anderlecht de eerste driepunter van het Challenger Pro Leagueseizoen. Voor RWDM betekende het de eerste nederlaag.

Er leek voor RWDM weinig aan de hand op bezoek bij de RSCA Futures. In de 31e minuut wist de koploper van de Challenger Pro League op voorsprong te komen via Gaetan Roball.

RWDM ging rusten met een voorsprong, maar de RSCA Futures lieten het er niet bij zitten. In de 57e minuut wist Keisuke Goto de gelijkmaker binnen te werken. De vreugde was groot en in de 82e minuut zorgde diezelfde Goto ervoor dat de RSCA Futures de volle buit pakten.

Door de overwinning hebben de RSCA Futures in ieder geval voor even de rode lantaarn overgedragen aan RFC Seraing. Door de nederlaag heeft RWDM nu net als nummer twee La Louviere zeventien punten.