Sebastien Pocognoli over Alessio Castro-Montes blessure

Kopzorgen voor Pocognoli over Castro-Montes: "Moeten afwachten, maar lijkt op een scheur"

Vandaag om 12:50
Laatste update: om 12:51

Naast de teleurstelling omtrent het gelijkspel tegen KAA Gent, is er nog een domper te verwerken bij Union Saint-Gilloise. Rechtsachter Alessio Castro-Montes raakte op het einde nog geblesseerd. Het ziet er allesbehalve goed uit volgens coach Sebastien Pocognoli. 

Komende donderdag staat het Europa League-duel tussen Union SG en FC Midtjylland op het programma. Daarbij lijkt Union zeker niet op Castro-Montes te kunnen rekenen. "We moeten de onderzoeken afwachten, maar het lijkt erop dat er sprake is van een scheur", citeert La Dernière Heure Pocognoli. Het zou volgens hem dus meerdere weken kunnen gaan duren voordat de rechterwingback opnieuw fit zou zijn.  

Opnieuw een speler in de lappenmand bij Union. "Het is slecht nieuws, des te meer voor de match van donderdag en wetende dat we al een beperkte spelerslijst hebben", klinkt het weinig optimistisch bij Pocognoli. 

Casper Terho en Guillaume François zullen alleszins niet kunnen depanneren op rechts, vermits ze niet ingeschreven zijn voor de Europa League. Anan Khalaili, die tot nu toe niet écht kon overtuigen, lijkt zo z'n vervanger te zullen gaan worden. Het is nog niet duidelijk of Union opnieuw op Mohammed Fuseini Franjo Ivanovic zal kunnen rekenen op donderdag. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.