Cercle raakt niet voorbij Dender en blijft onderaan het klassement bengelen

Vandaag om 20:03
Laatste update: om 20:12

Cercle Brugge is er in eigen huis niet in geslaagd om een driepunter te pakken tegen Dender. Het was lange tijd de betere ploeg op het veld, maar kon daar geen voordeel uit halen. Het bleef 0-0.

Na een moeilijk seizoensbegin had Cercle Brugge absoluut de drie punten nodig. Tegen Dender kon het een goede zaak doen, maar makkelijk had de Vereniging het lang niet. In een bijzonder matige eerste helft kwamen er amper tot geen kansen en bleef het dan ook 0-0 staan.

Cercle Brugge kwam in de tweede helft een pak beter voor de dag en wist enkele kansen bij elkaar te voetballen. Het verdiende misschien ook wel een doelpunt, maar Verrips wist dat doelpunt met enkele (kleine) reddingen te voorkomen.

De bezoekers hadden het zelf moeilijk en wisten nooit echt voor groot gevaar te zorgen. Even moest het ook vrezen voor een strafschop tegen na een VAR-ingreep van Quentin Pirard. Na lang bekijken van de beelden besloot Put echter om bij zijn aanvankelijke beslissing te staan en niet voor een strafschop te fluiten.

Een spektakelstuk werd het niet en het bleef dan ook 0-0. Daardoor blijft Cercle onderaan het klassement bengelen op de vijftiende plek in de stand.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.