Mazzu zonder revanchegevoelens richting Genk bij STVV

Mazzu zonder revanchegevoelens richting Genk: “Zijn toen dingen fout gelopen”

Vandaag om 16:02

Felice Mazzu staat als hoofdtrainer van STVV tegenover zijn oude werkgever KRC Genk in de Limburgse derby. In 2019 stond Mazzu 21 wedstrijden aan het roer bij Genk. Ondanks het korte avontuur bij Genk koestert Mazzu geen revanchegevoelens.

Mazzu vertelt dat hij niet aast op wraak tegen zijn oude werkgever Genk. “Zo zit ik niet in mekaar. Er zijn toen dingen fout gelopen, maar ik ben geen persoon die dan alleen naar anderen wijst en natrapt. Ik kijk ook naar mezelf”, citeert Het Belang van Limburg Mazzu.

“Ik heb mijn spelers wel absoluut op het belang van deze wedstrijd gewezen voor onze fans. Dat deden ze onderling ook al. Ik word niet meer extra nerveus voor een clash als deze”, geeft de hoofdtrainer van STVV aan.

Ik maakte in het verleden Charleroi tegen Standard mee, Union tegen Anderlecht. En een knotsgekke STVV-Genk toen ik coach was bij KRC. We gaven toen die 0-3 uit handen, een spectaculaire match die uiteindelijk moest afgeblazen worden door Lawrence Visser (zondag opnieuw de ref, red.)”, besluit Mazzu.