Premier League clubs volgen Charles De Ketelaere

‘Premier League clubs volgen De Ketelaere, Arteta onder de indruk van Rode Duivel’

Vandaag om 09:33
Laatste update: om 09:34

Arsenal is één van de clubs die Charles de Ketelaere volgt, aldus CaughtOffside. De Rode Duivel komt momenteel uit voor Atalanta, hier wist hij in het huidige seizoen een basisplaats te veroveren.

De aanvallend ingestelde speler verliet Club Brugge in 2022 en maakte de overstap naar AC Milan. Het verblijf van De Ketelaere in de Italiaanse stad werd echter geen succes. Na een huurperiode bij Atalanta maakte hij uiteindelijk de definitieve overstap naar de regerend Europa League winnaar.

Bij Atalanta heeft De Ketelaere zijn vorm weer weten terug te vinden. De Ketelaere kwam tot dusver in alle zeven wedstrijden in de Serie A in actie. In deze wedstrijden kwam de Rode Duivel tot één assist en was hij ook eenmaal trefzeker. Ook stond de aanvaller tijdens de laatste twee interlands van de Rode Duivels aan de aftrap. Hierdoor staat het totale aantal interlands inmiddels op twintig.

Dit heeft volgens CaughtOffside geleid tot belangstelling uit de Premier League. De Engelse bron meldt dat Mikel Arteta, de trainer van Arsenal, onder de indruk is van de prestatie van de Rode Duivel. Naast Arsenal zouden ook Manchester City, Newcastle United, Tottenham Hotspur en West Ham United de speler in de gaten houden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.