Jarne Steuckers over interlandperiode bij Jonge Duivels

Jonge Duivels plaatsten zich voor EK: "Werd geen feestje gebouwd in kleedkamer"

Vandaag om 10:31

Jarne Steuckers kwam de afgelopen interlandperiode in actie met de Jonge Duivels. Hier speelde hij wedstrijden tegen Schotland U21 en Hongarije U21. In beide wedstrijden stond de speler van KRC Genk in de basisopstelling.

Ondanks de nederlaag die de Jonge Duivels leden tegen Hongarije U21, wisten zij zich toch te plaatsen voor het EK U21. "Dat beseften we pas na afloop van de wedstrijd, toen we te horen kregen dat Schotland had verloren in Kazachstan. Natuurlijk ben je dan opgelucht maar het is niet zo dat er een feestje werd gebouwd in de kleedkamer. Daarvoor was de ontgoocheling over onze prestatie te groot", aldus Steuckers bij Het Belang van Limburg.

Steuckers kijkt positief terug op zijn optredens voor de Jonge Duivel. "Ik denk wel dat ik vrij veel gevaarlijke situaties heb kunnen creëren. Alleen was het heel moeilijk om af te werken tegen een ploeg die met z’n tienen rond de grote rechthoek kampeerde."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.