Jarne Steuckers met KRC Genk tegenvoer Sint Truiden VV

Steuckers tegenover oude club STVV: "Zondag mogen ze hier natuurlijk niets rapen"

Vandaag om 09:01

Jarne Steuckers doorliep de jeugdopleiding van Sint Truiden VV. Daarnaast maakte hij ook zijn debuut voor STVV in de Jupiler Pro League. Zondag speelt Steuckers de Limburgse Derby, maar dit zal hij doen als speler van KRC Genk

Voor de speler van Genk is het niet moeilijk om te spelen tegen zijn oude club. "Nee, ik vind het gewoon fijn om dergelijke intense matchen te spelen. Ik ben niet iemand die negatief denkt. Ik ga vol voor de winst voor mijn eigen ploeg, daarvoor heb je geen anti-gevoelens nodig ten opzichte van de tegenstrever. Al begrijp ik dat zoiets voor supporters vaak net iets anders ligt", aldus Steuckers bij Het Belang van Limburg.

Steuckers zal met Genk vol voor de overwinning gaan in de derby, maar hoopt daarnaast op een goed seizoen voor STVV. "Dat is het helemaal. Ik zou echt niet weten waarom ik bijvoorbeeld anti-STVV-gevoelens zou moeten hebben. Daarvoor was vorig seizoen veel te mooi en gun ik mijn ex-ploegmaats te zeer een goed seizoen. Alleen zondag mogen ze hier natuurlijk niets rapen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.