10 internationals terug bij Cercle Brugge voor Dender in Jupiler Pro League

10 internationals terug bij Cercle voor Dender: “Veel clubs dromen ervan”

Vandaag om 20:08

Cercle Brugge staat aankomende zaterdag in de Jupiler Pro League tegenover promovendus Dender. Hoofdtrainer Miron Muslic zag maar liefst tien internationals terugkeren van de interlandbreak. Muslic noemt het niet ideaal, maar weigert te klagen.

Kevin Denkey, Alan Manda, Abu Francis en Ibrahim Diakite waren niet op de donderdagtraining van Cercle Brugge. Zij kwamen woensdag pas terug van hun nationale teams. “Ik denk dat veel clubs er van dromen om zoveel internationals in hun kern te hebben”, citeert Het Laatste Nieuws Muslic.

Het is puzzelen voor Muslic bij Cercle Brugge in de Jupiler Pro League en de Conference League. Warleson en Agyekum zijn geblesseerd en Nazinho en Utkus zijn onderweg terug bij groen-zwart. “De wedstrijd op Union is voor hen het streefdoel”, geeft de hoofdtrainer van Cercle Brugge aan.

Muslic vertelt over het belang van de aankomende match tegen Dender. “Alles op training gebeurde in functie van zaterdag. Omdat we dringend punten dienen te pakken. Makkelijk wordt dat niet, tegen een team dat sterk aan het seizoen begon. Maar wij hebben ook enkele sterke verrichtingen om op terug te blikken, zoals die inhaalmatch tegen Gent en vooral het duel met Sankt-Gallen”, besluit Muslic.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.