Saudische internationals Beerschot verblijven in deftig hotel

Deftig onderkomen Beerschot-huurlingen: 'Gefinancierd door Saudisch project'

Vandaag om 14:49

Beerschot verbaasde deze zomer door twee Saudische internationals vast te leggen. Middenvelder Faisal Al-Ghamdi en flankspeler Marwan Al-Sahafi werden voor een seizoen gehuurd van de Saudische topclub Al-Ittihad. Over hun onderkomen in ons land hebben ze alvast niets te klagen.

Het Nieuwsblad weet dat de Saudiërs sinds hun aankomst in België in het luxe Botanic Sanctuary-hotel in Antwerpen verblijven. Daar kost een overnachting tussen de 380 en 4.700 euro. Hun verblijf en salaris worden evenwel gefinancierd door een Saudisch project dat jonge talenten voorbereidt op het WK van 2034 in eigen land, dus niet door Beerschot.

Ondertussen is wel het plan om voor de twee Saudische spelers in de komende weken een appartement te vinden. Al-Ghamdi en Al-Sahafi kwamen in de laatste twee partijen van Beerschot, tegen Royal Antwerp en KVC Westerlo, allebei aan de aftrap.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.