Karl-Heinz Rummenigge lovend over Bayern Munchen trainer Vincent Kompany

Kompany bejubeld door oud Bayern-CEO: 'Het is een geweldige verwezenlijking'

Vandaag om 11:08

    Bayern München-trainer Vincent Kompany kan wederom rekenen op lovende woorden. Voormalig Bayern-CEO en lid van de toezichtsraad, Karl-Heinz Rummenigge, is zeer te spreken over de eerste paar maanden van Kompany bij de recordkampioen van Duitsland. 

    "Ik hou van voetbal met hoge pressing. Het doet me denken aan de tijden onder Jupp Heynckes, Pep Guardiola, Carlo Ancelotti of Hansi Flick, toen we ook goed voetbal brachten. Niet alleen op het veld zijn we weer op de juiste weg, het enthousiasme van de supporters is ook terug", zo zei Rummenigge bij Kicker

    Rummenigge was ook nauw betrokken bij het aanstellen van Kompany en lijkt daar tot nu toe nog geen spijt van te hebben. "Het is een geweldige verwezenlijking van Vincent Kompany dat hij de spelers heeft meegekregen in zijn manier van spelen", aldus Rummenigge die onthulde dat hij met Pep Guardiola gesproken zou hebben over Kompany. Na een positief advies van de trainer van Manchester City zou Bayern de knoop hebben doorgehakt. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.