Romelu Lukaku over Kevin de Bruyne Thibaut Courtois en Rode Duivels

Lukaku duidelijk: 'De Bruyne, Courtois en ik zeggen gewoon waar het op staat'

Vandaag om 10:15

    Romelu Lukaku wil de jongere generatie bij de Rode Duivels helpen om hun eigen identiteit te creëeren. De spits die afgelopen zomer vertrok naar Napoli, stelt daarbij wel dat op het allerhoogste niveau ook hele harde woorden kunnen vallen.  

    Na het verloren Nations League-duel tegen Frankrijk (2-0) vorige maand, was Kevin de Bruyne woest op zijn teamgenoten. Na afloop van de wedstrijd stak de aanvoerder van de Rode Duivels het dan ook niet onder stoelen of banken en uitte zijn woede bij de desbetreffende media. 

    "Sommige jongens zoals Kevin, Thibaut (Courtois) en ik zeggen waarop het staat", zo concludeert Lukaku in de podcast Friends of Sports. "Soms komt dat met emoties, maar dat is oké, het toont aan dat je ermee inzit. Kan je dat niet aan? Ga dan weg, dan hoor je er niet bij", aldus de topscorer van de Rode Duivels.

    Afgelopen interlandperiode waren De Bruyne en Lukaku niet aanwezig. De 'Kev' is nog steeds geblesseerd, terwijl Lukaku zich wilde focussen op zijn nieuwe club Napoli. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.