Karsdorp is klaar met Mourinho: 'Ging veel te ver'

Karsdorp over relatie met Mourinho: "Excuses? Nee, en dit ging veel te ver"

Vandaag om 20:40

De liefde tussen Rick Karsdorp en José Mourinho is volledig bekoeld. De rechtsback, inmiddels in dienst van PSV, kon het vroeger goed vinden met de Portugees. Dat veranderde volledig toen de 61-jarige trainer Karsdorp publiekelijk vernederde in zijn tijd bij AS Roma

Mourinho noemde Karsdorp in de media een 'verrader', nadat het bij de Italiaanse club niet lekker liep. Dat kwam aan, geeft Karsdorp in gesprek met Voetbal International toe. "Ik was heel goed met hem, totdat dit gebeurde. Ik ben niet snel omver te blazen, maar natuurlijk kreeg ik een tik. Uiteindelijk is het wel weer goedgekomen en heb ik nog onder hem gespeeld."

Daarmee wil Karsdorp niet zeggen dat Mourinho zijn excuses had aangeboden. "Nou, nee. Mourinho en excuses... Nee hoor, haha. Ik denk dat hij wel weet dat hij me geen verrader had moeten noemen, maar ik denk dat ik een makkelijk target voor hem was."

Karsdorp betreurt dat de relatie met Mourinho verpest is. "Ik heb nog appjes van hoe we samen aan het grappen waren. Misschien pakte hij mij aan als een soort van afleiding. De media doken op mij in plaats van op de slechte resultaten. Mourinho zocht later de gesprekken die we vroeger hadden nog wel op, maar ik was er klaar mee. Dit ging gewoon veel te ver."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.