Vandenbempt positief over Rode Duivels:

“Eindbalans positief en hoopvol, nog zonder De Bruyne en Lukaku, hé”

Vandaag om 16:02
Laatste update: om 16:22

Peter Vandenbempt is voor het grootste gedeelte positief over de 1-2 nederlaag van de Rode Duivels tegen Frankrijk. De analist vindt dat de Rode Duivels goed voor de dag kwamen, maar zet ook zijn kanttekening bij het elftal waarmee de Fransen voor de dag kwamen in de Nations League.

“Oké, we zaten zeker niet te kijken naar het allerbeste Frankrijk deze periode. Het duo centraal achterin, Saliba-Konaté, acteerde toch zeer wankel en de Fransen lieten zichzelf vaak betrappen op balverlies, maar daar zaten de Belgen toch ook zeker voor wat tussen”, deelt Vandenbempt via Sporza over de Rode Duivels.

“Frankrijk kwam dan ook wel beter uit de kleedkamer, dreef het tempo omhoog en toen bleek het toch wat moeilijker voor de Rode Duivels. Al blijft de eindbalans positief en hoopvol, want niet te vergeten: dit was nog steeds zonder De Bruyne en Lukaku, hé”, besluit Vandenbempt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.