Standard-pion Price kroont zich tot grote uitblinker met hattrick voor Noord-Ierland

15 oktober om 22:45

Isaac Price mag terugblikken op een uitstekende interlandbreak. De Noord-Ier van Standard speelde eerder nog met 0-0 gelijk tegen Wit-Rusland, maar wist vooral tegen Bulgarije uit te blinken met een hattrick.

Voor aanvang van de partij had de 21-jarige middenvelder al twee doelpunten in twaalf interlands achter zijn naam staan. Na de partij tegen Bulgarije staat zijn teller op vijf doelpunten voor zijn land. Tegen Bulgarije opende Price aanvankelijk de score na vijftien minuten voetballen en wist hij die ook een kwartier later te verdubbelen.

Nadat ook Dimitar Mitov enkele minuten later in eigen doel besloot, wist Price tien minuten voor tijd zijn derde doelpunt van de avond te maken. Josh Magennis zorgde uiteindelijk in het slot nog voor de 5-0 eindstand.

Door de zege komt Noord-Ierland op de eerste plek te staan in groep 3 van de C-competitie in de Nations League. Het telt na vier partijen zeven punten, één meer dan Wit-Rusland en twee meer dan Bulgarije.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.