Pogba blijft strijdbaar over terugkeer in voetbal

'Filmster' Pogba blijft gefocust op het voetbal: "Voetbal werd van mij afgepakt"

Vandaag om 11:31

Paul Pogba is nog altijd vol bezig met zijn terugkeer in de voetballerij. De middenvelder zit op dit moment een dopingschorsing uit, maar hij heeft nog maar eens duidelijk gemaakt dat voetbal voor hem geen gepasseerd station is.

Tijdens zijn schorsing kreeg Pogba een rolletje in een Franse film, waarvoor L’Équipe hem sprak in het stadion van Paris Saint-Germain. "Ik mis dit", vertelt de middenvelder als hij het stadion van de Franse club inloopt. "Dit is mijn werkplek, ik ben heel erg ongeduldig om weer te beginnen en ik raak steeds beter in vorm. Voor mij is voetbal nog niet een gepasseerd verhaal, voetbal werd van mij afgepakt. Het werd van me afgenomen, terwijl ik niks heb gedaan."

Pogba en zijn club Juventus zijn ver met de onderhandelingen over de ontbinding van zijn contract. Daarna is hij transfervrij en kan hij vanaf maart 2025 op zoek naar een nieuwe club. Die maand zit zijn schorsing er officieel op. "Ik ben heel ambitieus. Ik word alleen al enthousiast door te praten over voetbal en mijn terugkeer op het veld." Pogba werd al aan meerdere clubs gelinkt, maar nog geen team pakte door.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.