Openda scoorde tegen Frankrijk pas eerste goal in tijdperk Tedesco

14 oktober om 22:05

Loïs Openda scoorde tegen Frankrijk pas zijn eerste goal onder Domenico Tedesco. De aanvaller van RB Leizpig kopte vlak voor rust de verdiende 1-1 binnen. De spits had voor het laatst in 2022 een interlandgoal gescoord.

De Rode Duivels speelden een sterke eerste helft tegen Frankrijk, maar leken toch met een achterstand te gaan rusten. Nog net voor de rust was het toch nog Openda die een perfecte voorzet van Castagne binnenkopte: zijn eerste goal dus onder Tedesco.

Het was ook pas de derde interlandgoal in totaal voor Openda, in 24 interlands. In de Bundesliga mag hij heel wat vaker zijn armen in de lucht. De spits was voor de Rode Duivels eerder trefzeker tegen Polen en Egypte, beide in 2022 toen Roberto Martínez nog aan het roer stond.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.