'Jeremie Frimpong in belangstelling van Real Madrid'

'Grote transfer mogelijk voor Frimpong: Real Madrid serieus in de markt'

Vandaag om 18:58

Real Madrid aast inderdaad op Jeremie Frimpong. Dat stelt transferexpert Florian Plettenberg na het eerste nieuws van The Athletic over de Spaanse interesse in de Nederlander van Bayer Leverkusen.

Frimpong wordt in Madrid gezien als een potentiële opvolger van Dani Carvajal. Op het lijstje zouden ook Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Pedro Porro (Tottenham Hotspur), Jon Aramburu (Real Sociedad) en Juanlu (Sevilla) staan. Plettenberg weet daar maandagavond aan toe te voegen dat Frimpong daadwerkelijk in de gaten wordt gehouden door Real.

Real Madrid ziet in Frimpong een mogelijke versterking voor volgend seizoen. Mocht de transfer doorgaan, dan zal het een en ander pas in de aanloop naar de zomer van 2025 zijn beslag krijgen, klinkt het. Bayer Leverkusen is volgens Plettenberg 'op de hoogte' van de belangstelling.

Frimpong is extra interessant voor buitenlandse topclubs, omdat hij voor een vast bedrag van veertig miljoen euro op te halen is in Leverkusen. Zijn contract in Duitsland loopt tot medio 2024. Een tussentijdse transfer in de winter ziet Nederlander op dit moment niet zitten.