Medespelers zijn hetze rond Mbappé beu: "Gaat er altijd over"

Tchouaméni is vragen over Mbappé zat: "Het gaat er altijd over"

13 oktober om 23:40

Na Stockholm-gate zit er nog maar eens veel druk op de Franse ketel. Kylian Mbappé gaf verstek voor de duels in de Nations League, maar werd donderdagavond wel gespot op stap in de Zweedse hoofdstad. Aurélien Tchouaméni is die hetze stilaan beu.

Bij afwezigheid van de Franse superster zal Tchouaméni de aanvoerersband dragen tegen de Rode Duivels. In die hoedanigheid sprak hij al duidelijke taal op zijn perspraatje. "Ik vind dat het een beetje te veel over Kylian gaat. En als het over Kylian gaat, gaat het er altijd over", spuwde de middenvelder van Real Madrid zijn gal volgens Sporza.

Tchouaméni begrijpt dat een deel van het Franse publiek kritisch kijkt naar die uitstap van Mbappé. Binnen de spelersgroep leeft echter geen enkele ontevredenheid. "Voor en na de wedstrijd tegen Israël heeft hij met ons gesproken. Het maakt ons niet uit waar hij naar de wedstrijd gekeken heeft. Kylian houdt van de nationale ploeg en wij kijken uit naar zijn terugkeer", verzekert de gelegenheidskapitein.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.