Dejan Veljkovic doet boekje Propere Handen verder open

Veljkovic doet boekje Propere Handen verder open: “Mijn leven is kapot”

Vandaag om 18:32

Dejan Veljkovic, de 54-jarige spijtoptant van de zaak ‘Propere Handen’, heeft zich fel uitgelaten over alle andere betrokkenen in de zaak. Veljkovic geeft aan dat zijn leven verwoest is. De spijtoptant legt uit waarom hij een onrechtvaardig gevoel heeft over de gehele Propere Handen-zaak.

Veljkovic legt uit waarom de Propere Handen zaak volgens hem niet eerlijk is verlopen. “Ze zeggen dat iedereen recht heeft op een tweede kans. Maar mijn leven is kapot. Het voelt aan alsof je beter iemand kan vermoorden dan frauderen. Alsof er op mijn hoofd een grote, rode pijl staat met daaronder een bord: 'Crimineel'”, deelt Veljkovic aan Het Laatste Nieuws.

“Ondertussen zie ik dat Mogi Bayat nog miljoenen verdient als makelaar, een ex-CEO van Genk weer in de politiek gaat en veel bestuurders op hun plek zijn blijven zitten. Maar mijn bankrekening wordt geschrapt en ik kan mijn familie niet onderhouden”, vertelt Veljkovic.

Veljkovic is zich schuldbewust, maar geeft aan dat hij desondanks een oneerlijk gevoel overhoudt aan de gehele Propere Handen-zaak. “Ik snap dat het raar klinkt uit mijn mond, na alles wat er is gebeurd. Maar voor mij is dat onrechtvaardigheid”, besluit Veljkovic.