Weghorst ziet in duo van Chelsea lastigste tegenstanders ooit

Weghorst benoemt lastigste verdedigers tegen wie hij ooit speelde: 'Een duo'

Vandaag om 14:44

Wout Weghorst, de spits die in de afgelopen transfermercato nog in verband gebracht werd met Club Brugge, heeft onthult wie de lastigste verdedigers waren tegen wie hij ooit heeft gespeeld. Weghorst kan niet kiezen tussen twee namen en die komen niet geheel verrassend uit de Premier League.

"Dat was een duo. Thiago Silva en Antonio Rüdiger, toen zij bij Chelsea zaten", vertelt Weghorst tegenover Ziggo Sport over zijn moeilijkste tegenstanders. De spits speelde tegen de twee tijdens zijn eerste half jaar in dienst van Burnley. De aanvaller speelde daar van de winter van 2022 tot de zomer, om vervolgens op huurbasis de overstap naar Besiktas te maken. Na tijdelijke dienstverbanden bij Manchester United en TSG Hoffenheim ruilde Weghorst deze zomer Burnley definitief in voor Ajax.

Bij de presentatie van Weghorst in Amsterdam werd al meermaals duidelijk dat de spits vroeger fan was van Ajax. In de video onthult hij ook wie zijn favorieten Ajax-speler was in zijn jeugd. "Dat was Jari Litmanen." Weghorst werkt op dit moment in Amsterdam aan zijn herstel om in de wedstrijd tegen Heracles Almelo terug te keren bij Ajax.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax)