Thibaut Courtois over eventuele terugkeer bij de Rode Duivels

Houdt Courtois de deur op een kier voor Tedesco en België? 'Natuurlijk mis ik het'

Vandaag om 19:30
Laatste update: om 19:49

    Thibaut Courtois (32) heeft gereageerd op een mogelijke terugkeer bij de Rode Duivels. De keeper van Real Madrid - die momenteel kampt met een blessure - heeft aangegeven dat een selectie bij België op dit moment, nog niet aan de orde is. 

    "Natuurlijk mis je dat wel, zeker omdat ik altijd heel graag voor de Rode Duivels heb gevoetbald", zo laat Courtois weten aan Sporza. De keeper is voor even terug in België om een Red Court te openen als ambassadeur. Daarna ging Courtois in op de vraag hoe reëel de kans is om terug te keren bij de Rode Duivels. 

    "Maar op dit moment is dat een afgesloten hoofdstuk. We zien wel wat de toekomst brengt. Ik hoop alvast nog op een mooi afscheid wanneer ik op pensioen ga, maar we zien wel hoe we dat zullen doen", zo vervolgde Courtois. 

    Courtois debuteerde in 2011 bij de Rode Duivels en maakte maar liefst drie WK's en twee EK's mee. Na een conflict met bondscoach Tedesco gaf Courtois aan niet meer beschikbaar te zijn voor het Belgische elftal.  

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.