Beerschot wint ook niet in oefenwedstrijd tegen Molenbeek

Beerschot weet ook oefenwedstrijd tegen RWD Molenbeek niet te winnen

Vandaag om 14:43
Laatste update: om 15:16

Waar Beerschot in de Jupiler Pro League nog altijd moet wachten op de eerste overwinning. Is het de formatie van Dirk Kuyt ook niet gelukt om een vriendschappelijke wedstrijd te winnen van RWD Molenbeek, dat uitkomt in de Challenger Pro League.

De wedstrijd tussen Beerschot en RWD Molenbeek eindigde in een 2-2 gelijkspel. In de eerste helft stond de hekkensluiter van de JPL al op een 0-2 voorsprong. Het eerste doelpunt was een eigen doelpunt en Omar Fayed was verantwoordelijk voor de 0-2.

In de tweede helft draaide de wedstrijd om en gaf Beerschot net zoals in de wedstrijd tegen KVC Westerlo de voorsprong weg. De Braziliaan Sapata scoorde de 1-2, waarna Islamdine Halifa de eindstand op 2-2 bepaald.

De volgende wedstrijd die Beerschot staat te wachten in de JPL is de wedstrijd tegen RSC Anderlecht. Molenbeek speelt in de CPL tegen RSCA Futures.