'Noa Lang en Andreas Skov Olsen in beeld bij AC Milan'

'Skov Olson en Lang in belangstelling van AC Milan'

Vandaag om 13:57

Andreas Skov Olson is op de radar verschenen van AC Milan. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Naast de aanvaller van Club Brugge is ook de voormalig Club Brugge-speler Noa Lang in beeld. Het zou gaan om een transfer in de winterse periode. 

AC Milan toonde de voorbije jaren al vaker interesse in Lang. Volgens La Gazzetta dello Sport is het onwaarschijnlijk dat de Milanezen de sporen die ze de laatste jaren aan het volgen zijn zullen verlaten. Die sporen leiden steeds weer naar Lang. Volgens de Italianen voelt de aanvaller van PSV zich klaar om zijn kwaliteiten te tonen in een grote competitie.

Lang werd vorige zomer nog voor om en nabij de vijftien miljoen euro overgenomen van Club Brugge voor PSV. De linksbuiten tekende een contract tot medio 2028 in Eindhoven. In eerste instantie was het de bedoeling dat Lang na één of twee jaar weer een stap hogerop zou maken. Veel blessureleed gooit tot nu toe roet in het eten. Bovendien verkeert de aanvaller momenteel niet in de beste vorm.

Milan heeft naast Lang ook Skov Olsen op het lijstje staan. De Deen was deze zomer in beeld bij Feyenoord. De aanvaller van Club Brugge heeft volgens La Gazzetta als voordeel dat hij door zijn ervaring bij Bologna de Serie A kent en daardoor weinig aanpassingsproblemen zal hebben. Ook Ismaila Sarr van Crystal Palace is in beeld. AC Milan is op zoek omdat Samuel Chukwueze, Noah Okafor en Luka Jovic dit seizoen teleurstellen.  

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.