Vandenbempt over Hubert als hoofdtrainer van RSC Anderlecht

Vandenbempt over Hubert als T1 van Anderlecht: “Nu staat hij vol in de wind”

Vandaag om 16:32

Peter Vandenbempt weet dat het nu echt gaat beginnen voor David Hubert bij RSC Anderlecht. Hubert is van interim-trainer gepromoveerd naar hoofdtrainer. Vandenbempt geeft aan dat dit een heel ander gegeven is.

“Nu is hij écht T1 van Anderlecht. Nu staat hij vol in de wind. Dat is een heel ander gegeven en we zullen moeten zien hoe hij daarop reageert. Tot nu toe was alles perfect: zijn gedrag langs de lijn, zijn communicatie, zijn coaching. Hij straalde klasse en autoriteit uit”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt gaat als volgt verder over de nieuwe positie van Hubert bij Anderlecht. “Maar de nieuwe realiteit is dat hij nu T1 van Anderlecht is. En iedereen die dat ooit was, zal bevestigen dat dat redelijk onvergelijkbaar is met wat anders. Een gelijkspel tegen Charleroi of Westerlo, dat zal over 2 maanden niet meer met de mantel der liefde bedekt worden. De tijd zal uitwijzen of hij het dan goed doet”, besluit Vandenbempt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.