Vandenbempt eens met keuze Anderlecht voor David Hubert

Vandenbempt eens met keuze Anderlecht: “Was Engelse versie van Hubert”

Vandaag om 14:47

Peter Vandenbempt is het eens met de keuze van RSC Anderlecht om David Hubert (36) te promoveren van interim-trainer naar hoofdtrainer van paars-wit. Volgens Vandenbempt is de keuze voor Hubert beter dan voor Ryan Mason (33) van Tottenham Hotspur.

Mason werd naar voren geschoven als de opvolger van Brian Riemer bij Anderlecht, maar het is toch Hubert geworden. “In de huidige omstandigheden is dat de beste optie. Ryan Mason, dat zou een Engelse versie van Hubert geweest zijn: jong en zonder ervaring als T1”, deelt Vandenbempt via Sporza.

 “Hij kent bovendien de spelersgroep niet. Hij kent de competitie niet. En hij is ook niet vertrouwd met het bijzondere karakter van het instituut Anderlecht en alles wat daarbij komt kijken. Ook voor hem zou het zijn eerste job als T1 zijn. Er was eigenlijk geen enkele reden om hem te verkiezen boven Hubert.”, besluit Vandenbempt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.