KAA Gent pakt logische overwinning, Kums mag zijn comeback maken

Vandaag om 13:32

KAA Gent heeft KV Kortrijk met 2-1 verslagen in een oefenpot. De doelpunten voor de thuisploeg kwamen van Gerkens en Fadiga.

KAA Gent had amper tien minuten nodig om die twee doelpunten te maken. Het ging ook rusten met die 2-0, maar KV Kortrijk kon nog terugprikken met een strafschop. Nog opvallend: Sven Kums maakte zijn comeback bij KAA Gent. Hij is dus terug uit blessure.

Na de interlandbreak krijgt KAA Gent meteen een taaie kluif. Het gaat volgende week zaterdag op bezoek bij Union.

Opstelling eerste helft: Schmidt (GK), Mitrovic, Torunarigha, Fadiga, Araujo, Samoise, Gerkens, Kums (C), Sonko, Vancsa, Abdullahi

Opstelling tweede helft: Schmidt (GK), Vernemmen, Torunarigha, De Vlieger, Araujo, Samoise, Gerkens, Kums (C) (70' Van Den Bergh), Sonko, Vancsa, Umar