Spalletti over Rode Duivels: “Beste in opbouw vanuit de verdediging”

Spalletti over Rode Duivels: “Beste in opbouw vanuit de verdediging”

Vandaag om 10:01

Luciano Spalletti, de bondscoach van Italië, kijkt uit naar het duel met de Rode Duivels. Na de teleurstellende uitschakeling van Italië tijdens Euro 2024 is Spalletti vastbesloten om de draad weer op te pikken. 

Spalletti benadrukt dat België een sterke tegenstander blijft, zelfs zonder sterspelers Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku. "België is een goed team, een van de beste in het opbouwen van het spel vanuit hun verdediging", zei Spalletti, geciteerd door RTBF

Ondanks de afwezigheid van enkele Belgische sleutelspelers, waarschuwde de Italiaanse coach dat het een moeilijke wedstrijd kan worden. Hij prees het mooie voetbal dat de Belgen doorgaans spelen.

Italië staat bovenaan in Groep 2 van de Nations League. Ook Italië mist een aantal belangirjke spelers. Hij moet het stellen zonder Nicolo Barella, die kampt met blessures, en doelman Gianluigi Donnarumma.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.