Voor geviseerden Rode Duivels het moment om KDB zijn ongelijk te bewijzen”

“Nu KDB er niet bij is, is het voor geviseerden moment om zijn ongelijk te bewijzen”

Vandaag om 08:46

Domenico Tedesco gaf Kevin De Bruyne inhoudelijk gelijk met zijn uithaal naar enkele van zijn ploegmaats bij de Rode Duivels na het verloren duel in Frankrijk. Volgens Ludo Vandewalle krijgen de geviseerde spelers nu de mogelijkheid om het ongelijk van Kevin De Bruyne te bewijzen tegen Italië en Frankrijk in de Nations League.

Vandewalle vertelt over de kans van de Rode Duivels om zich te tonen na de uithaal van De Bruyne, die er zelf niet bij is in verband met een blessure. “Nu De Bruyne er niet bij is, is het voor de geviseerden het moment om het ongelijk van De Bruyne te bewijzen”, deelt Vandewalle via Het Nieuwsblad.

“Onana is er spijtig genoeg wegens blessure niet bij, maar Tielemans heeft wel wat recht te zetten. Met de aanvoerdersband rond zijn arm moet hij er nu voor zorgen dat het wedstrijdplan van Tedesco wel naar behoren wordt uitgevoerd. De knop moet om”, besluit Vandewalle.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.