Jesper Fredberg reageert op beslissing RSC Anderlecht over David Hubert

Fredberg reageert op beslissing Anderlecht en Hubert: "Past in onze visie"

Vandaag om 11:41

CEO Sports van RSC Anderlecht, Jesper Fredberg, gaf donderdag toelichting bij de beslissing om David Hubert definitief aan te stellen als hoofdcoach. Volgens Fredberg heeft de jonge coach de afgelopen weken sterke signalen afgegeven. 

"We hebben een nieuwe dynamiek binnen het eerste team kunnen vaststellen, en daarom willen we David de kans geven om zijn werk voort te zetten", aldus Fredberg op de website van Anderlecht.

De keuze voor Hubert sluit volgens Fredberg ook perfect aan bij de filosofie van de club. "David is een jonge coach die zijn kans heeft gegrepen. Het past in onze visie om te werken met talentvolle, moderne coaches." 

De club is ervan overtuigd dat deze beslissing de continuïteit ten goede zal komen en dat Hubert de juiste man is om verder te bouwen aan het project van Anderlecht. Fredberg sprak uiteindelijk vol vertrouwen over de toekomst. "David heeft ons volste vertrouwen, en we kijken uit naar een seizoen waar nog veel te rapen valt, zowel in de competitie, de beker als in de Europa League." 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.