Wojciech Szczesny rookt weleens een sigaret

Teruggekeerde doelman Szczesny rookt weleens een sigaret: "Gaat niemand iets aan"

9 oktober om 22:09

Iets meer dan een maand was hij voetbalpensioen, maar inmiddels is Wojciech Szczesny alweer een week speler van FC Barcelona. De Poolse doelman blijkt een onhebbelijke gewoonte te hebben: hij rookt weleens een sigaret.

"Als je een maand geleden tegen me had gezegd dat ik nu nog voor Barça zou spelen, dan had ik je hardop uitgelachen. Tot een dag voor de blessure van Marc-André was dat een grote grap", vertelt de 34-jarige Pool in een interview met Mundo Deportivo.

Al even ging dat opvallende gerucht rond dat Szczesny soms een sigaret rookt. Bij de Spaanse krant ontkracht Szczesny dat niet. "Wat ik daarover kan vertellen? "Dit zijn dingen die ik niet ga veranderen in mijn privéleven. Het gaat ook niemand iets aan als ik rook. Het heeft geen invloed op me, ik werk juist twee keer zo hard op het veld. En ik doe het niet in het bijzijn van mijn kinderen, zodat het geen slechte invloed op ze heeft."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.