Leekens zou graag Christian Benteke zien bij de Rode Duivels

Leekens: “Probeer iets anders bij Rode Duivels, Benteke topschutter MLS”

Vandaag om 13:31

Georges Leekens (75) geeft aan dat het wellicht tijd is voor Domenico Tedesco om iets anders te proberen bij de Rode Duivels. De voormalige bondscoach vindt dat Christian Benteke een serieuze optie zou moeten zijn voor de Rode Duivels.

Leekens geeft aan dat Tedesco iets anders moet proberen bij de afwezigheid van Romelu Lukaku. “Probeer eens iets anders, hé. Hoeveel goals maken wij vanuit het middenveld? Hoe doen we het op stilstaande fases? Als het zonder Lukaku te moeilijk wordt om te scoren, zou ik toch eens wat verder kijken”, citeert Het Belang van Limburg Leekens.

Leekens is onder de indruk van de manier waarop Christian Benteke zich toont in de Amerikaanse Major League Soccer. “Naar Christian Benteke bijvoorbeeld. Die is nu topschutter in de Amerikaanse MLS. Als het nodig zou blijken, zou ik niet twijfelen om hem op te roepen”, besluit Leekens. Benteke gaf eerder zelf aan open te staan voor een terugkeer bij de nationale ploeg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.