De mama van El Khannouss over zijn ambities bij Leicester City

Ambities El Khannouss: “Dat was nog een minder punt bij KRC Genk”

Vandaag om 13:16

Karima Ben Aissa vertelt over de ambities van Bilal El Khannouss bij Leicester City. De zaakwaarneemster en mama van El Khannouss vertelt waar de 20-jarige aanvallende middenvelder aan werkt en ook wat de nationale ploeg van Marokko met hem doet.

Ben Aissa vertelt over de ambities van de voormalige spelmaker van KRC Genk bij Leicester City. “Zijn doel is om meer te scoren en meer beslissend te zijn. Dat was nog een van zijn mindere punten bij Genk. Bovendien wil hij zijn best doen om de ploeg in de top 10 van het klassement te laten eindigen op het einde van het seizoen”, citeert Het Belang van Limburg de mama van El Khannouss.

De Premier League ligt nu een weekje stil, maar El Khannouss mag met Marokko aantreden voor de kwalificatie van de Afrika Cup. “Voor hem is het nationale voetbalelftal immers heel belangrijk. Die momenten brengen geluk in zijn leven. Bovendien denk ik dat hij na de interlandperiode ook meer aan spelen zal toekomen, en misschien zelfs in de basis zal terechtkomen”, besluit Ben Aissa.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.