Lukaku en KDB beseffen dat het passé is bij Rode Duivels

“Lukaku en KDB beseffen dat het passé is, hadden eerder nooit afgezegd”

Vandaag om 13:02

Nicolas Lombaerts (39) predikt geduld bij de Rode Duivels. De voormalige Rode Duivel legt uit dat we met de Rode Duivels in een andere cyclus zitten. Ook geeft Lombaerts zijn mening over de afwezigheid van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne bij de Rode Duivels.

Lombaerts vertelt over de huidige situatie van de Rode Duivels onder bondscoach Domenico Tedesco. “We moeten het aanvaarden. Ieder land kent zijn cycli. In een club kan je een mindere cyclus nog wat afbotten door andere spelers te kopen. Bij de nationale ploeg heb je dat niet. Dan moet je het doen met de spelers die er zijn”, citeert Het Belang van Limburg Lombaerts.

“Ik heb ook het gevoel dat De Bruyne en Lukaku goed beseffen dat het passé is. Als Lukaku zou voelen dat er nog iets te winnen valt, was hij er nu bij geweest. Vijf jaar geleden had hij waarschijnlijk nooit afgezegd”, besluit de voormalige verdediger van KAA Gent en KV Oostende.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.