'Marseille hengelt ook Pogba binnen'

'Pogba kiest voor verrassende terugkeer naar Frankrijk: gesprekken bijna afgerond'

Vandaag om 10:49

Paul Pogba lijkt zijn loopbaan voort te gaan zetten bij Olympique Marseille. De 31-jarige middenvelder is in verregaande onderhandelingen met de negenvoudig Frans kampioen, meldt onder meer journalist Malick Traoré.

Pogba kreeg onlangs goed nieuws. Zijn dopingschorsing werd teruggebracht tot achttien maanden, waardoor hij vanaf maart 2025 weer in actie mag komen. Vanaf januari mag hij alweer gaan trainen bij zijn club. Momenteel ligt de 91-voudig international van Les Bleus nog vast bij Juventus, maar beide partijen zouden in gesprek zijn over een contractontbinding. In dat geval zou Pogba transfervrij op zoek kunnen naar een nieuwe uitdaging.

Dat is koren op de molen van Olympique Marseille, dat hard zou werken aan de komst van de voormalig middenvelder van Manchester United. Een akkoord over een contract dat vanaf 1 januari ingaat, is volgens Traoré zelfs dichtbij. Daarmee leggen Les Phocéens weer een grote naam vast. De nieuwe trainer Roberto de Zerbi kreeg al de beschikking over spelers als Mason Greenwood, Adrien Rabiot en Pierre-Emile Højbjerg. Met Jelle Van Neck zit er overigens ook een twintigjarige Belgische doelman in de selectie.