Leandro Trossard wil goede periode doortrekken bij de Rode Duivels

Trossard heeft zin in Nations League: "Goede periode doortrekken naar de Duivels"

8 oktober om 23:30

Leandro Trossard moest de vorige keer een rondje overslaan bij de Rode Duivels. Voor de Nations League-partijen tegen Italië en Frankrijk is de aanvaller van Arsenal er weer bij en hij steekt bovendien in een uitstekende vorm.

Van Arsenal-coach Mikel Arteta krijgt Trossard steeds meer speeltijd en recent in de match tegen Leicester City kon hij nog eens beslissend zijn. "Ik voel me wel lekker, ja”, wordt Trossard geciteerd bij Sporza. “Of dit mijn beste vorm ooit is? Dat durf ik niet te zeggen. Ik vind dat ik vrij constant presteer bij Arsenal."

Door de vorige bondscoach Roberto Martinez werd Trossard misschien niet helemaal op waarde geschat, en ook Domenico Tedesco kiest op de flanken regelmatig voor andere spelers. "Of mijn prestaties niet naar waarde worden geschat? Ach, daar heeft iedereen zijn mening over", zegt Trossard daar zelf over. "Ik ben alvast blij met hoe het in Engeland gaat. Ik zit in een goede periode en wil het nu doortrekken naar de Duivels."

Kan Trossard misschien het gat gaan opvulllen dat Kevin De Bruyne tijdelijk achterlaat? "Daar is nog niet over gesproken met de coach, maar dat zal vandaag of morgen wel duidelijk worden. Ik weet alvast nog niet op welke positie ik zal spelen, maar het is altijd leuk om op je beste plaats uitgespeeld te worden."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.