Trossard over de Rode Duivels: "Kon me wel vinden in die beslissing"

Vandaag om 12:44

Leandro Trossard is opnieuw een Rode Duivel. Trossard is klaar om het beste van zichzelf te geven, al zijn er wel heel wat uitvallers te betreuren.

De Bruyne, Lukaku en Onana doet niet mee aan deze interlandbreak. "Het gaat om een onderlinge afspraak met de coach, dat hangt af van speler tot speler", benadrukt Trossard. "Voor mij is het moeilijk om daar op te antwoorden. Ik ben gewoon blij om hier te zijn en ben erop gebrand om de sterke lijn door te trekken van bij Arsenal."

Trossard werd vorige keer niet eens opgeroepen voor de Duivels. "Hij kende mijn kwaliteiten en wilde nieuwe jongens uitproberen. Ook jongens die minder aan bod waren gekomen op het EK en in de kwalificatie daarvoor. Ik had dat niet verwacht, maar de coach heeft me daar wel op voorhand voor gebeld en het uitgelegd. Hij wil in deze Nations League jongeren een kans geven. Ik kon me wel vinden in die beslissing."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.