'Liverpool wil selectie mogelijk versterken met Bundesliga-sensatie Omar Marmous'

'Liverpool laat oog vallen op Egyptische revelatie in de Bundesliga'

8 oktober om 20:04

Liverpool heeft een het vizier gericht op Eintracht Frankfurt-sensatie Omar Marmoush, meldt de Duitse afdeling van Sky Sport. De club van de Nederlandse manager Arne Slot houdt de situatie van de Egyptenaar naar verluidt 'nauwlettend in de gaten'.

Marmoush, die door Frankfurt ruim een jaar geleden transfervrij werd overgenomen van VfL Wolfsburg, is zeer goed begonnen aan het seizoen. Zo was hij in zes Bundesliga-duels al goed voor acht goals en vier assists. Dat is ook onopgemerkt gebleven bij de Engelse topploeg, zo klinkt het: Marmoush staat op de lijst van Liverpool. The Reds houden de situatie van de aanvalsleider nauwlettend in de gaten.

Frankfurt hoopt op zijn beurt juist snel te verlengen met Marmoush. De 32-voudig international ligt nu tot medio 2027 vast bij de club, maar Die Adler willen daar graag nog een jaar aan vastplakken. Frankfurt wil Marmoush namelijk koste wat het kost behouden in de winter.

Dit seizoen speelde Marmoush het gros van zijn wedstrijden in de spits bij Frankfurt, maar hij kan ook als buitenspeler of aanvallende middenvelder uit de voeten. Liverpool-aanvaller Mohamed Salah kent Marmoush van de nationale ploeg van Egypte.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.