Boeckx vergelijkt Royal Antwerp FC met RSC Anderlecht van vorig jaar

Boeckx ziet vergelijking Antwerp met RSCA van vorig seizoen: “Toen over en uit”

Vandaag om 16:32

Frank Boeckx en Filip Joos hadden het tijdens Extra Time over Royal Antwerp FC. Beide analisten zijn onder de indruk van The Great Old onder Jonas De Roeck. Desondanks zien zij een mogelijke valkuil voor de huidige nummer twee van de Jupiler Pro League.

Tegen Cercle Brugge had Antwerp een bank met een 16-jarige, een 18-jarige, vier 19-jarigen, een 21-jarige en een 22-jarige. Boeckx ziet een mogelijk probleem ontstaan in de toekomst voor Antwerp.

“Ze spelen gelukkig geen Europees, maar er mag toch niet te veel gebeuren of het is een catastrofe zoals bij Anderlecht vorig jaar. Die verloren toen Vertonghen en Hazard in de play-offs en het was over en uit”, citeert Sporza Boeckx.

Joos sluit af door aan te geven dat De Roeck zichzelf hoe dan ook bewijst als hoofdtrainer bij Antwerp. “Gelukkig kunnen we inmiddels zeggen: De Roeck is een goede trainer. Het is echt geen toeval meer”, besluit Joos.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.