Hein Langs de Lijn over Tjaronn Chery

Vanhaezebrouck lovend over Chery: 'Belangrijkste speler van de Jupiler Pro League'

Vandaag om 10:32
Laatste update: om 10:32

    Tjaronn Chery was wederom belangrijk voor Royal Antwerp FC in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Cercle Brugge. De Nederlander maakte zelf zijn zesde van het seizoen en had zo weer zijn aandeel voor de ploeg van Jonas De Roeck. Hein Vanhaezebrouck was lovend over Chery in Hein Langs de Lijn. 

    "We moeten nu vaststellen dat Chery de belangrijkste speler in de competitie is. Als aanvallende middenvelder is hij met zes goals gedeeld topschutter", zo laat Vanhaezebrouck weten in zijn rubriek in Het Nieuwsblad.

    "Sterker nog, de top drie van productiefste spelers, zijn spelers van Antwerp. Chery, Ondrejka en Janssen, die elk hun aandeel hadden in acht goals. Wie had dat gedacht van Chery, een transfervrije speler van 36 jaar? Chapeau voor wie hem heeft binnengehaald", voegde hij daaraan toe. 

    Chery is met zes goals en twee assists in de eerste tien wedstrijden van de Jupiler Pro League. Momenteel staan zij op de tweede plaats in de JPL, op drie punten achterstand ten opzichte van koploper KRC Genk.  

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.