“Eigenlijk kan Lukaku nu niet anders dan zijn carrière afsluiten bij Anderlecht”

“Eigenlijk kan Lukaku nu niet anders dan zijn loopbaan afsluiten bij Anderlecht”

7 oktober om 22:10

Romelu Lukaku was zondag een opvallende aanwezige in het Lotto Park. Maandag was de aanvaller onderwerp van gesprek aan tafel bij Extra Time.

Tijdens RSC Anderlecht – Standard zat Lukaku met zijn familie in de tribune. Zijn naam werd omgeroepen door de stadionomroeper en de fans gingen daarna uit hun dak. Het feestje werd nog groter toen Lukaku na de 3-0 zege van paars-wit tegen de Rouches ook nog even op het veld kwam.

“Het was eigenlijk het mooiste beeld uit de wedstrijd", stelde Filip Joos over Lukaku die tot tranen toe bewogen in de tribune zat. "Lukaku, die nu opnieuw is het Astridpark komt, kan nu eigenlijk niet anders dan zijn carriere afsluiten bij Anderlecht. Iets wat hij altijd heeft gezegd", vindt Joos. 

"Ik vond zijn de emoties bij hem fantastisch", aldus Franky Van der Elst. “Het waren oprechte emoties. Ik vond dat echt heel mooi. Ook met zijn zoontjes op het veld. Het was super gedaan”, stelde de analist. “Zijn zoontje speelt ook bij de jeugd van Anderlecht. Dus ik zie hem geregeld opduiken in Neerpede”, vulde Frank Boeckx aan.

Wesley Sonck stelde tot slot nog. "Ik ken Romelu niet zo goed, maar ik heb hem één keer iets gevraagd. Toen toonde hij zijn grote menselijke kant. Voor mij kan hij sindsdien nooit meer iets verkeerd doen. Wat het is kan ik niet vertellen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.