Romelu Lukaku beleeft moment om nooit te vergeten bij RSC Anderlecht

Lukaku laat bericht na voor de Anderlecht-fans: 'Moment om nooit te vergeten'

Vandaag om 10:00

RSC Anderlecht won zondag met 3-0 van Standard. Dat deed paars-wit met Romelu Lukaku in het stadion. De voormalige spits van Anderlecht ging ook op het veld de fans groeten en dat leverde mooie beelden op. Lukaku was zelf ook onder de indruk van zijn ontvangst.

Lukaku is al meer dan tien jaar speler van Anderlecht af, maar de fans dragen hem nog altijd op handen. En ook omgekeerd is de liefde groot. Lukaku ging met zijn kroost de fans groeten en werd op handen gedragen. Voordien werd zijn naam ook omgeroepen door de stadionomroeper tijdens de match. Dat alles deed de spits duidelijk goed. 'Aan alle supporters bedankt', laat Lukaku weten op sociale media.

'Vele herinneringen kwamen naar boven. Het was mooi om eens terug te zijn. Bedankt voor jullie liefde en steun. Ik zal dit moment nooit meer vergeten', ging Lukaku verder over de fans van Anderlecht.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku Bolingoli (@romelulukaku)

Afsluiten deed Lukaku met een bericht voor de huidige spelersgroep van Anderlecht. 'Ook goed gedaan van de jongens. Anderlecht bedankt.'

Na de match ging Lukaku trouwens mee in de kleedkamer van Anderlecht. Net zoals zijn broer Jordan – ook een ex-speler van Anderlecht – ging hij mee op de overwinningsfoto.