Vincent Kompany speelt gelijk met Bayern München tegen Eintracht Frankfurt

Kompany lijdt opnieuw puntenverlies: “Ik kan niets slechts zeggen over de prestatie”

Vandaag om 19:27

Na zes gespeelde wedstrijden in de Bundesliga speelde het Bayern München van Vincent Kompany in de afgelopen speelronde voor de tweede keer gelijk. Op bezoek bij Eintracht Frankfurt wist Der Rekordmeister niet te winnen.

Kompany leed na een doelpunt van Frankfurt in de 94e minuut opnieuw puntenverlies in de Bundesliga. Ondanks het puntenverliest blijft Kompany positief. “Ik kan niets slechts zeggen over de prestatie van mijn team. Ik vond dat we agressief speelden, vooruit en we creëren veel kansen. We hebben drie doelpunten gescoord wat altijd goed is”, aldus de trainer in een interview na de wedstrijd.

Eintracht Frankfurt was voorafgaand aan de wedstrijd de nummer twee uit de Bundesliga. “Het gelijkspel is jammer maar het was een spannende wedstrijd”, concludeert de voormalig Rode Duivel.

Ondanks het gelijkspel gaat Bayern München nog altijd aan de leiding in de Bundesliga. Wel heeft het momenteel evenveel punten als Bayer Leverkusen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.